Miksi tutkimme sivuston käyttöä?

Tämänhetkisen tilanteen lisäksi on tärkeä katsoa tulevaisuuteen. Sivuston hyödyllisyyteen liittyvän tutkimuksen avulla saamme arvokasta palautetta sivuston laadusta sekä tietoa siitä, miten ja mitkä asiat ihmisiä auttavat. Näin pystymme kehittämään sivustoa, jotta voimme vastata käyttäjien tarpeisiin jatkossa yhä paremmin.

Huolet ja ahdistuksen tunne ovat osa elämää, mutta on tarpeellista, että niiden hallintaan voidaan tarvittaessa tarjota varhaista, matalan kynnyksen tukea. Tavoitteemme on kehittää mahdollisimman tehokkaita, mielenterveyttä ylläpitäviä ja psyykkisiä ongelmia ennaltaehkäiseviä verkkopalveluja. Tähän tarvitsemme osallistujien apua. Olemme kuitenkin pyrkineet pitämään tutkimuksellisen osion niin suppeana kuin suinkin mahdollista. Kyselyiden täyttämiseen osallistumisen eri vaiheissa arvioidaan kuluvan noin viisi minuuttia/kerta.

Sivusto on voittoa tavoittelematon ja se on toteutettu tutkimusrahoituksella. Jos sinulla on kysymyksiä tutkimuksesta, voit olla yhteydessä Voimaperheet-työryhmään yhdessaselviydytaan@utu.fi.

Etusivu

Rekisteröidy

Kirjaudu

Käytössäsi on Internet Explorer -selain. Tämä verkkosivu ei toimi oikein tietoturvattomalla Internet Explorer -selaimella. Suosittelemme vaihtamaan selainta.